Llibres Escola d'Higiene Vital Holística

Títols de llibres de l’Escola d’Higiene Vital Holística

A continuació trobareu els títols dels llibres de l’Escola d’Higiene Vital Holística.

Elevarse... Más allá de uno mismo

Autora: Joana Grego

Format: paper (imprès en paper ecològic)

Nº de pàgines: 259

Mida: A5 (148x210mm)

ISBN: 84-931594-6-8

Editat per: Joana Grego (amb la col·laboració d’Eco-Opció associació)

PVP: 17€

Elevarse… Más allá de uno mismo

Sinopsi

Transcendir és Elevar-se… Més enllà d’un mateix, de les pròpies limitacions davant les circumstàncies, per establir un ordre intern superior.

Superar-se és anar més enllà de les pròpies “fronteres”, les formades per l’estructura de caràcter de l’“ego”. Enderrocar-les significa recuperar la llibertat del nostre “jo”, deixar fluir l’autenticitat de la nostra essència com a éssers humans integrals.

En aquest text trobarem unes directrius on fonamentar la nostra “dansa de l’existir conscient”, aprenent els seus ritmes i transcendint els seus reptes.

Sempre amb la visió holística (global) com a base, en aquest exemplar s’ofereixen els naturals recursos per “digerir i assimilar” la vida, així com els processos de “desassimilació residual” per retornar-nos a l’estat d’equilibri perdut provocat pel conflicte. Ens condueix, amb tota la simplicitat que això requereix, a comprendre la vida i la tècnica de viure-la, fent una exposició introductòria amena sobre la filosofia en què s’estableix la Teràpia d’Harmonització Funcional Holística, de la que és creadora l’autora.

Comentaris de lectors:

“Quan em van demanar que fes un comentari sobre el llibre “Elevarse… más allá de uno mismo”, vaig sentir una il·lusió; una il·lusió que em portava al record de les bones estones, de l’engrescament i, posteriorment, de l’ajuda personal que m’havia produït la lectura del llibre. I és que aquest llibre és una filosofia de vida, però no us penséssiu pas que cal ser filòsof per llegir-lo, ni tenir uns estudis especials per entendre’l, només cal tenir ganes d’anar un xic més enllà en la teva vida, de cercar enlairar-te per no enganxar-te en el fang i anar donant voltes a la sínia sense veure la sortida.
Elevarse… más allá de uno mismo” no és un llibre més dels molts que hi ha d’autoajuda, no és un llibre que dóna receptes, tampoc és un llibre que ens digui què és bo de fer i què cal evitar per viure amb certa tranquil·litat.


En aquesta obra, la Joana Grego, ens parla de la unitat cos-ment, de l’energia vital que tots i totes tenim, del desequilibri que podem arribar-nos a crear quan no controlem la nostra energia… La Joana ens explica com alliberar-nos del patiment provocat per conflictes que no sabem transcendir perquè els tenim a l’insconscient i, l’inconscient – com bé sabeu – és una caixeta tancada que no sempre podem o sabem obrir. L’autora ens parla de l’alliberació del patiment a través del cos, i al meu parer, aquesta és la novetat més important de l’obra, com podem alliberar l’energia bloquejada en el cos, com fer sortir les tensions acumulades a la musculatura profunda… per poder canalitzar i fer fluir de nou l’energia vital.


Per mi, la lectura d’aquesta obra, ha estat una autèntica descoberta i una presa de consciència del propi cos i de com, a partir d’aquesta presa de consciència, hom pot accedir a la totalitat del Ser…”

I.R., 55, mestra

Com aconseguir-lo

a) Compra online (disponible en breu): Pots fer el pagament a través de Paypal i farem l’enviament per correu ordinari tant aviat com sigui possible.

b) Encarrega’l a la teva llibreria habitual facilitant-li el nostre contacte.

c) Si t’agradaria poder oferir-lo al teu comerç, contacta amb nosaltres.

Altres títols en preparació:

  • Visió holística (cat)
  • Nutrició global (cat)
  • La vida en prosa (cat)
  • La razón de existir, existir sin razón (cast)
  • Lamentos del alma, respuestas del ser (cast)


Trobareu més informació a Articles!