Llibres Escola d'Higiene Vital Holística

Títols de llibres de l’Escola d’Higiene Vital Holística

A continuació trobareu els títols dels llibres de l’Escola d’Higiene Vital Holística.

Elevarse... Más allá de uno mismo

Autora: Joana Grego

Format: paper (imprès en paper ecològic)

Nº de pàgines: 259

Mida: A5 (148x210mm)

ISBN: 84-931594-6-8

Editat per: Joana Grego (amb la col·laboració d’Eco-Opció associació)

PVP: 17€

Elevarse… Más allá de uno mismo

Sinopsi

Transcendir és Elevar-se… Més enllà d’un mateix, de les pròpies limitacions davant les circumstàncies, per establir un ordre intern superior.

Superar-se és anar més enllà de les pròpies “fronteres”, les formades per l’estructura de caràcter de l’“ego”. Enderrocar-les significa recuperar la llibertat del nostre “jo”, deixar fluir l’autenticitat de la nostra essència com a éssers humans integrals.

En aquest text trobarem unes directrius on fonamentar la nostra “dansa de l’existir conscient”, aprenent els seus ritmes i transcendint els seus reptes.

Sempre amb la visió holística (global) com a base, en aquest exemplar s’ofereixen els naturals recursos per “digerir i assimilar” la vida, així com els processos de “desassimilació residual” per retornar-nos a l’estat d’equilibri perdut provocat pel conflicte. Ens condueix, amb tota la simplicitat que això requereix, a comprendre la vida i la tècnica de viure-la, fent una exposició introductòria amena sobre la filosofia en què s’estableix la Teràpia d’Harmonització Funcional Holística, de la que és creadora l’autora.

Comentaris de lectors:

“Hi ha llibres que passen una vegada per les teves mans i no te’ls mires més, n’hi ha d’altres que rellegir-los és un plaer doncs entens més cada vegada. Feia anys que havia perdut l’interès per la lectura, senzillament tots els llibres deien el mateix amb petits canvis poc creatius. Aquest llibre m’ha emocionat, m’ha portat més enllà de les paraules i m’ha ajudat a connectar amb la saviesa del meu interior. Felicitats a l’autora.”

I.P., 28, empleat de banca

“Quan em van demanar que fes un comentari sobre el llibre “Elevarse… más allá de uno mismo”, vaig sentir una il·lusió; una il·lusió que em portava al record de les bones estones, de l’engrescament i, posteriorment, de l’ajuda personal que m’havia produït la lectura del llibre. I és que aquest llibre és una filosofia de vida, però no us penséssiu pas que cal ser filòsof per llegir-lo, ni tenir uns estudis especials per entendre’l, només cal tenir ganes d’anar un xic més enllà en la teva vida, de cercar enlairar-te per no enganxar-te en el fang i anar donant voltes a la sínia sense veure la sortida.

Elevarse… más allá de uno mismo” no és un llibre més dels molts que hi ha d’autoajuda, no és un llibre que dóna receptes, tampoc és un llibre que ens digui què és bo de fer i què cal evitar per viure amb certa tranquil·litat.

En aquesta obra, la Joana Grego, ens parla de la unitat cos-ment, de l’energia vital que tots i totes tenim, del desequilibri que podem arribar-nos a crear quan no controlem la nostra energia… La Joana ens explica com alliberar-nos del patiment provocat per conflictes que no sabem transcendir perquè els tenim a l’insconscient i, l’inconscient – com bé sabeu – és una caixeta tancada que no sempre podem o sabem obrir. L’autora ens parla de l’alliberació del patiment a través del cos, i al meu parer, aquesta és la novetat més important de l’obra, com podem alliberar l’energia bloquejada en el cos, com fer sortir les tensions acumulades a la musculatura profunda… per poder canalitzar i fer fluir de nou l’energia vital.

Per mi, la lectura d’aquesta obra, ha estat una autèntica descoberta i una presa de consciència del propi cos i de com, a partir d’aquesta presa de consciència, hom pot accedir a la totalitat del Ser…”

I.R., 55, mestra

“El libro “Elevarse… más allá de uno mismo” es increíble, me ha ayudado a configurar todo mi futuro, te indica el camino a seguir y tomar conciencia de él. Una gran contribución a la Era en que estamos de grandes y rápidos cambios y gran desorientación ya que lo establecido como autoridad o guía hasta ahora ya no sirve. Nos faltan puntos de referencia que ahora solo puedo encontrarlos en mí mismo y en lo que hayan escrito gente sabia que me ha precedido en conocimiento, discernimiento, experiencia y sabiduría.

Si quisiera concretar, yo digo con toda rotundidad que su lectura y reflexión me ha enseñado la necesidad de vaciarme para disponer de espacio menos contaminado para una nueva programación vivencial, cuyo origen está en mí mismo, he tomado mayor conciencia de mi cuerpo, de mi alma, de mi potencial divino, de mi responsabilidad individual y cósmica. ¡¡Gracias Joana!!”

X.P., 59, osteòpata, ex-directiu d’empresa

Com aconseguir-lo

a) Compra online (disponible en breu): Pots fer el pagament a través de Paypal i farem l’enviament per correu ordinari tant aviat com sigui possible.

b) Encarrega’l a la teva llibreria habitual facilitant-li el nostre contacte.

c) Si t’agradaria poder oferir-lo al teu comerç, contacta amb nosaltres.

Altres títols en preparació:

  • Visió holística (cat)
  • Nutrició global (cat)
  • La vida en prosa (cat)
  • La razón de existir, existir sin razón (cast)
  • Lamentos del alma, respuestas del ser (cast)


Higiene Vital Holística

Higiene Vital Holística

La Higiene Vital Holística és una perspectiva complementària en el tema de la salut. Suposa l’autogestió en el manteniment de l’equilibri funcional global de la naturalesa humana…

Naturopatia holística

Naturopatia Holística

La valoració inicial de l’estat psicofísic de la persona i les recomanacions per recuperar l’equilibri a nivell bioquímic i bioenergètic dins de la Teràpia d’Harmonització Funcional Holística…

Teràpia d'Harmonització Funcional Holística

Teràpia d’Harmonització Funcional Holística

La Teràpia d’Harmonització Funcional Holística observa el cos com a síntesi de la constitució de l’ésser humà i a través d’ell detecta…


Trobareu més informació als articles del Blog!